Workshops

Bombadil Coaching organiseert workshops voor diverse doelgroepen. Het voornaamste doel is het verbeteren van de communicatie en de werkprocessen binnen het bedrijf, vanuit de visie dat zowel creativiteit als goede communicatie hierbij een belangrijke rol spelen.

Begrippen als harmonie, aansluiting, positieve instelling en interne overtuiging spelen een belangrijke rol in het verbeteren van werkprocessen als direct gevolg van het verbeteren van de communicatie. Deze begrippen worden dan ook in de training intensief behandeld. De workshops zijn geschikt voor groepen tot 30 deelnemers.

Het trainingsprogramma wordt afgestemd met de opdrachtgever en kan variëren van een training van één dagdeel tot een vierdaagse training. De workshops maken deel uit van een groter trainingspakket binnen een COMBO™ certificatietraject dat nog in ontwikkeling is. Meer over het concept en de filosofie achter COMBO™ vindt u in de De manier waarop en in dit korte filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>