Workshops
Over Bombadil
Workshops

Bombadil Coaching organiseert workshops voor diverse doelgroepen. Het voornaamste doel is het verbeteren van de communicatie en de werkprocessen binnen het bedrijf, vanuit de visie dat zowel creativiteit als goede communicatie hierbij een belangrijke rol spelen.

Begrippen als harmonie, aansluiting, positieve instelling en interne overtuiging spelen een belangrijke rol in het verbeteren van werkprocessen als direct gevolg van het verbeteren van de communicatie. Deze begrippen worden dan ook in de training intensief behandeld. De workshops zijn geschikt voor groepen tot 30 deelnemers.

Het trainingsprogramma wordt afgestemd met de opdrachtgever en kan variëren van een training van één dagdeel tot een vierdaagse training. De workshops maken deel uit van een groter trainingspakket binnen een COMBO™ certificatietraject dat nog in ontwikkeling is. Meer over het concept en de filosofie achter COMBO™ vindt u in de De manier waarop en in dit korte filmpje.

Alles in één noot…

Leer je stem op een optimale manier te gebruiken, zodat je daardoor je boodschap helder kan communiceren. Vind en ervaar je eigen resonantie-frequentie; waar de natuurlijke vibraties in je lichaam worden versterkt.

Aantal deelnemers: 1 tot 10 / Duurt 1 dag / Meer
I did it my way!

Diverse mensen hebben diverse drijfveren. In deze training wordt geoefend met het gezongen lied als drijvende kracht. Wat probeert het lied jou te zeggen? Wat neem je ervan waar en wat voor conclusies kan je hieruit trekken?

Aantal deelnemers: 5 tot 30 / Duurt 1 dag / Meer
Teambuilding – het muzikale bedrijf

Een training waarbij verschillende situaties uit het bedrijfsleven onder de loep worden genomen, afwisselend analytisch en speels, verbaal en muzikaal.

Aantal deelnemers: 5 tot 30 / Duurt 1 dag / Meer
What’s love got to do with it?!

Een training gericht op het onderzoeken van een van de meest misbruikte woorden in onze samenleving.

Aantal deelnemers: 5 tot 15 / Duurt 1 dag / Meer
Muziek begint met stilte / Componeer je “levenslied”

Een combinatie van twee trainingen op twee thema’s. In de eerste wordt stilte en concentratie geoefend, om in contact met de wereld van emoties te komen. In de tweede training worden de emoties behandeld en geuit door tekst en muziek.

Aantal deelnemers: 5 tot 20 / Duurt 2 dagen / Meer
Diverse muzikale uitvoeringen en uitgelegde concerten
Aantal deelnemers: tot 300 / Duurt 1 dagdeel / Meer
Individuele stemcoaching en muzikale levenskunstcoaching

Traject en aantal afspraken worden afgestemd met de klant. Optioneel gebruik van de professionele opnamestudio.

Aantal deelnemers: individueel / Duurt in overleg / Meer
Je eigen stem in communicatie

Een spannende introductie in de wereld van creatieve communicatie en COMBO™ - Creatief, Ontvankelijk, Muzikaal, Bezield Ondernemerschap. Leer je 'eigen stem' te ontdekken, en ervaar wat je met eigen stem kan bereiken in de communicatie. Je wordt getraind in realtime subtiel afstemmen van je communicatie, zoals musici dat op het podium doen.

Aantal deelnemers: tot 25 / Duurt 1 dag / Meer

Meer informatie?
Download de PDF hier, of neem contact op met Gilad Nezer.

De open houding in de workshop vond ik zeer mooi en effectief.

D. Oelibrandt, Life Projects.