Publicaties
Over Bombadil
Publicaties

Voice Message (2013)

De cd ‘Voice Message’ van Gilad Nezer is een portret van de Israëlische zangkunst – van het verleden tot nu, trouw aan de joodse traditie en tegelijkertijd universeel, nostalgisch en tegelijkertijd progressief, met de blik op de toekomst.

Voice Message bevat een keuze van 14 prachtige liederen met nieuwe arrangementen, die proberen de prachtige teksten naar boven te brengen. Sommige nummers zullen zeer bekend klinken, andere juist weer niet. Bij de cd zit een boekje met alle teksten in het Hebreeuws, vertaald in het Engels.

Gilad Nezer is een klassiek geschoolde zanger en maakt deel uit van het Nederlands Kamerkoor (waarmee zijn cd Tehilim het hoogste cijfer in het Luister-magazine kreeg). Sinds 2005 is hij de vaste chazzan in de Liberale Joodse Gemeente Amsterdam. Hij ziet het als zijn doel, mede door muziek, communicatie tussen mensen te verbeteren. Deze cd is een weergave van dit streven evenals de wens, die door velen wordt gedeeld: vrede tussen iedereen. Gilad meent dat muziek een uitstekend middel is om dat te bereiken.

voice message cover scaled

Kosten per CD: €12,- excl. verzendkosten.
€2,- van elke cd wordt afgedragen aan Stichting KeyNote.

Verzendkosten binnenland: €3,-
Verzendkosten naar buitenland: volgens gangbare posttarieven

Bestel de CD hier.

De Manier Waarop

• Hoe bereik je niet alleen succes op je werk, maar tegelijkertijd ook een duurzame levenskwaliteit?
• Hoe kan je zorgen dat zelfontplooiing op je werk samengaat met de groei als persoon?
• Hoe blijf je dicht bij jezelf, en kun je tegelijkertijd mensen inspireren?
• Hoe koppel je je passie aan alles wat je doet?

Dit en meer krijg je te horen en te zien in deze film. ‘De manier waarop’ is een  synthese tussen levenskunstfilosofie en change management, muziek en communicatie. Deze film is bedoeld voor iedereen die de creatieve bron zoekt in het leven en op de werkvloer. Voor iedereen die vindt dat communicatie deze dagen een stukje persoonlijker mag worden.

Deze DVD is nu te bestellen op deze website. 
Prijs: €18,50 excl. verzendkosten.

Een fragment van deze film vind je hier:

DMW